Design by Christian Lark Design

Intenția de Contribuție și de dăruire mă determină să vin către tine acum. Acest site este un prim pas de asumare a acestui rol de consilier și terapeut, alături de rolul de dascăl. Sigur că urmează și alt pas pe lângă acesta...și altul...

Este nevoie de curaj pentru fiecare prim pas într-o direcție nouă. Curaj... Sens... Aliniere...

Știu de asemenea că este nevoie de curaj și pentru primul pas în expediția de explorare cu sinceritate în interiorul tău.

Este nevoie de răbdare și de perseverență ca să te aduni la loc din frânturi și să luminezi umbrele experiențelor vechi, neintegrate. Un demers reușit implică cunoaștere și iubire de Sine.

Există multe instrumente care sunt de ajutor. Vin aici cu o parte dintre cele care au funcționat pentru mine. Completez conținutul și oferta pe măsură ce deschid noi "portaluri". Suntem împreună pe calea aceasta. 

Stările de prezență conștientă fac diferența. Prin alegerile noastre ne determinăm experiențele. Cu cât alegem mai conștient și mai responsabil, cu atât ne aliniem la sensul esenței noastre divine.

Am delimitat câteva domenii în care îmi pot aduce contribuția- le găsești ca sub-pagini la capitolul de Servicii de pe acest site:

Holistic Light Therapy HLP® by Andreas Korte

Terapii florale cu Remedii Bach

 New Paradigm MDT 13D by John Armitage

Realinierea Sufletului

Forest bathing

Mă bucur să facem cunoștință! Scrie-mi ca să stabilim o sesiune