Suntem în această experiență împreună

Suntem expresie a divinității în manifestare

"Sensul vieții diferă de la un om la altul, de la o zi la alta, de la o oră la alta. Ceea ce contează, din acest motiv, nu este sensul vieții în general, ci sensul specific al vieții unui om într-un moment anume al vieții sale"- Viktor Frankl

 

 

Ideea de sens mi-a apărut ca fiind importantă în momentul în care, urmând indicațiile GPS-ului mă îndreptam către o destinație necunoscută mie până atunci. Era un singur drum, clar marcat pe hartă, care mă ducea acolo, așa că șansele să mă rătăcesc păreau nule...până când mi-a trecut suav un gând prin minte ...mi se șoptea să verific sensul, direcția în care mă deplasam...

Așadar, am oprit mașina, am micșorat harta ca să am viziune de ansamblu asupra traseului și am descoperit că mă îndepărtam de obiectiv în loc să mă apropii, pentru că de fapt rulam în sens opus. Da. Sensul face diferența dacă ai un obiectiv de atins!

 

Veți înțelege cu adevărat cât de importantă este ALINIEREA prin prisma tehnicii "Soul Realignment®".

Această tehnică ne luminează calea aducându-ne în atenție nebănuite aspecte profunde ale fiecăruia dintre noi:

❤aspecte legate de esență,

❤de darurile pe care le avem la dispoziție încă din momentul creației divine a sufletului nostru,

❤de cum ar arăta acele alegeri ale noastre care să fie aliniate cu esența noastră divină,

❤de manifestare conștientă a potențialului nostru la valențe maxim benefice,

❤de "trezire" la un mod de viață conștient și responsabil.

"Soul realignment® "are un foarte puternic impact transformator.

În completarea tehnicii descrise, un instrument valoros este cel al Remediilor Florale Bach. Emoțiile sunt indicatori prețioși ai statusului interior și echilibrarea lor pe frecvența armoniei interioare și pe frecvența iubirii se face cu ajutorul florilor.

Echilibrarea emoțiilor distorsionate se face cu ajutorul remediilor Bach- esențe preparate din plante, cu ajutorul apei și a soarelui.

Integrarea vibrației perfecte a florilor în reglarea stărilor noastre emoționale este o altă formă de realiniere pe care o folosim cu recunoștință.