Jan. 1, 2022

SĂ FIM BINECUVÂNTAȚI ȘI SĂ FIM BINECUVÂNTĂRI

Fie ca în anul care începe astăzi să ne încredem deplin în ghidarea noastră interioară, mereu conectați cu scânteia divină din noi! Să permitem să fim călăuziți de frecvența Iubirii, știind că ne aflăm pe calea perfectă pentru noi și având încredere că vom manifesta experiențele cele mai benefice atunci când ajungem la momentul divin, care este momentul cel mai potrivit pentru parcursul fiecăruia.

Fie ca în acest an să învățăm să primim tot sprijinul disponibil pentru noi! Ajutoarele divine sunt mereu prezente și gata să ne încurajeze, să ne liniștească, să ne lumineze pașii și acțiunile, să ne îndrume astfel încât să fim binecuvântați și să fim binecuvântări! E nevoie doar să cerem, cu claritate, din starea de aliniere cu darurile și harurile fiecăruia.

Fie ca de astăzi, o primă zi a unui nou an, să ne deschidem către Iubirea care este dintotdeauna prezentă pentru fiecare și pe care o putem accesa prin inimile noastre! Iubirea ne este disponibilă mereu. Să o onorăm și să o răspândim în jurul nostru, mângâind cum putem noi mai frumos inimile celorlalți!

Fie ca să trăim în starea de conștiință a IUBIRII! Să învățăm să ne iubim și să ne acceptăm fără judecare fiecare părticică din noi înșine astfel încât, integrând această stare superioară de conștiință, să devenim capabili să transmitem iubire și acceptare tuturor celor din jurul nostru. Să avem încredere că vom ști cum să fim astfel (non-judecare, non- separare, iubire, acceptare), fiecare în felul său unic.

Fie ca în anul care începe astăzi să nu mai fim căutători ci să fim descoperitori. Să nu ne mai risipim căutând căi și alternative, ci să descoperim, să integrăm și să manifestăm cele maxim de folos călătoriei Sufletului în această viață, pentru că avem deja în noi tot ce este nevoie pentru a ne trăi împlinirea și desăvârșirea.

Fie ca fiecare dintre noi să nu ne mai îndoim ci să știm că suntem destul de buni, destul de frumoși, că suntem iubiți și susținuți de divinitate, exact așa cum suntem acum.

Fie ca prin întoarcerea către noi înșine să ne accesăm puterea interioară! Cum respirația implică dinamica de inspir- expir, tot astfel putem să aplicăm dinamica conștientă de a privi în interiorul nostru (gânduri, emoții) urmată de atenția conștientă către exterior (persoane, natură, experiențe) și astfel, împuterniciți și conștienți de lumina și iubirea care suntem, să ne bucurăm de comuniunea ÎMPREUNĂ cu semenii noștri, cu Natura, cu Dumnezeu.