Terapia cu Lumină- HLT (Holistic Light Therapy)

Terapia cu Lumină- HLT (Holistic Light Therapy)- pe care am învățat-o de la Andreas Korte- cel care deține cea mai înaltă autoritate a supra acestui concept.


Acțiunea acestei terapii are loc la nivel ultracelular și ajută la restabilirea interconexiunilor celulare și la reactivarea capacității de autovindecare a organismului.


Terapia Holistică cu Lumină constă în folosirea esențelor vibraționale PHI, a culorilor și formelor redate prin fotografiile kirlian ale esențelor vibraționale, toate fiind proiectate cu ajutorul Luminii asupra persoanei care beneficiază de această terapie. Întreaga sesiune terapeutică este acompaniată de muzică cu anumite frecvențe, care catalizează integrarea la nivel celular a informației de lumină, culoare și vibrație. 


Am detaliat această terapie în cadrul invitației de participare la podcastul "Trandafirul cosmic" iar pentru această oportunitate sunt nespus de recunoscătoare autoarelor Ana Maria Tatu și Maria FinkAcest nou tip de terapie holistică utilizează:

-Esențele vibraționale PHI

-Lumina

-Culoare

-Sunet

Prin HLT (Holistic Ligt Therapy) sunt facilitate reactivări profunde celulare și este catalizată reconectarea comunicării dintre celulele corpului în special în zonele afectate de suferință sau de boală, fie că aceasta este deja manifestată fizic mai evident fie că deconectarea este în plan subtil.

Sistemul HLT activează capacitatea orgnismului de autovindecare.

Este o terapie blândă, plăcută, eficientă. O ședință poate să dureze aproximativ o oră.